Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Personal training

  Fitter worden, gezonder leven, kilo’s kwijt raken en fysiek en mentaal in conditie zijn. Ons team gekwalificeerde personal trainers werkt daar dagelijks aan. Beweging, voeding en mental coaching vormen het fundament tot een nieuwe en gezonde levensstijl.

  Stel gemakkelijk en snel je vraag

   

  Wij hebben de faciliteiten voor een personal training die desgewenst één op één, één op twee, één op drie of één op vier gegeven wordt. Wij werken aan conditie, flexibiliteit en kracht en dat ondersteunen wij met voedingsadviezen. Door mental coaching onderga je een permanente gedragsverandering en leer je jezelf coachen naar een gezonde levensstijl. Je beloning: minder stress en meer oplossingsgericht denken.

  We ondernemen actie en gaan niets uit de weg. Bootcamp, de duinen in en aan de slag. Maatwerk. Gericht op jouw doelstellingen. Onder veilige omstandigheden en met alle privacy die nodig is. Je mag het natuurlijk ook leuk vinden om bij DIRE Gym te werken aan je fitheid en gezondheid.

   

  We gaan gevarieerd aan de slag. Je lichaam wordt verrast en daardoor ook je geest. Zo krijg je minder fysieke klachten en meer zelfvertrouwen. In een persoonlijke en rustige sfeer wordt gewerkt aan gezondheid en fitheid. Ieder heeft een ander doel, dus elke aanpak is individueel en anders. In een veilige omgeving zorgen wij ervoor dat DIRE Gym de kwaliteit van leven verhoogt.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking