Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  (Onbeperkt) Fitnessen

  Voor het meest complete aanbod aan fitness moet je bij Diregym zijn. Fitness is ideaal wanneer je individueel je conditie, figuur en algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. In de fitnesszaal vind je nieuwe en moderne cardio en krachttraining apparatuur en er is altijd deskundige begeleiding aanwezig.

  Plan je gratis proefsessies in

   

  Bij Diregym helpen wij u door middel van een uniek persoonlijk concept. je kunt van onze eigen app gebruik maken voor je digitale schema en het bijhouden van je resultaten. Er is ook altijd deskundige begeleiding aanwezig indien u dit nodig heeft.

  Bij Diregym is iedereen welkom. Jong, oud, slank, vol, sterk, sterk in wording… Zelfstandig sporten staat centraal maar dit betekent natuurlijk niet dat je er alleen voor staat. We bieden op verschillende manieren begeleiding. zo vinden wij het beste schema dat bij je past zodat je de motivatie niet kwijtraakt!

  Krachttraining
  Krachttraining is ideaal om je sterker te voelen en af te vallen. Fitness kan ook helpen bij diverse lichamelijke klachten zoals rugpijn.

  Bij fitness is de doelstelling de beweging op zich, terwijl bij krachttraining de verbetering van een bepaalde sportieve prestatie beoogd wordt. Op die manier dienen de sportieve prestaties tot een beter en hoger niveau resulteren. Een afgeleide van krachttraining in groepsverband is onze zaktraining

  Cardiotraining
  Cardio fitness is de workout wanneer je je conditie wil verbeteren. Wat je doelstelling ook is, of je liever aan kracht- of cardio training doet, de personal touch van de trainers staat garant voor een perfect trainingsresultaat!

  In je dagelijks leven ontkom je er bijna niet aan: cardio training. Of je nu een stevige wandeling maakt in het bos naast ons pand, een paar keer per dag de trap op en neer moet lopen of een pittige workout doet op de crosstrainer bij Diregym, het is allemaal cardio. Cardio is een vorm van trainen die geschikt is voor elk type sporter. Ben jij een echte kilometerkiller, of wil je gewoon wat kilootjes kwijt? Cardio training biedt je de uitkomst


  Lidmaatschap
  Een lidmaatschap kost per maand € 45 euro. je kunt dan onbeperkt gebruik maken van onze fitnessruimte. Je kunt je lidmaatschap gemakkelijk afsluiten op locatie na je proefsessies of klik hier om online een lidmaatschap af te sluiten


  Aanbieding
  Je betaald nu bij een lidmaatschap geen inschrijfkosten.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking