Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Over Diregym

  DIRE Gym is gevestigd aan de Van Weerden Poelmanweg 23 in Soest. Onze ruime sportzaal van 700 m2 ligt aan de rand van natuurgebied de Soester Duinen. De bossen en duinen in Soest zijn ideaal voor onze sessies bootcamp, hardlopen en andere disciplines die in de buitenlucht gegeven worden. Rondom de sportzaal is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.

  In onze sportzaal beschikken wij over moderne faciliteiten om jou optimaal te trainen en te begeleiden. Onze rubberen fitnessvloer is ideaal voor het beoefenen van vechtsporten. De tien bokszakken van 1.80 dagen uit om eenzijdig te sparren. Werken aan kracht en conditie doe je ook met onze fitnessapparaten en dumbbells.

  Onze eyecatcher is de imposante boksring waar wij onze kickbokstrainingen in een uitdagende en sfeervolle ambiance aan jou kunnen geven. Op de achtergrond kijken grootheden als Mohammed Ali en Mike Tyson toe.

  Natuurlijk hebben wij een kleedkamer met douche. Na afloop van de training kan je uitblazen aan de bar en een drankje nuttigen. Een mooi moment om te genieten van de sportbeelden die wij continu via onze beamer vertonen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking