Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Onze groepslessen

  Kickboksen
  is een sport waarbij je zowel je armen én je benen gebruikt. Het is een zeer intensieve en effectieve sport voor zowel je conditie als je spieropbouw. Mentaal word je hier ook sterker van. Je zelfvertrouwen groeit. Kickboksen is dé ultieme sport. Bij geen een andere sport wordt je lichaam en geest zo intens gebruikt. De trainingen worden ontwikkeld en begeleid door Azad Soufi

  Plan je gratis kickbox les in!

   

  Momenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van andere disciplines. Binnenkort gaan wij training geven in:

   

  Grappling
  is een sport die refereert aan een verzameling van technieken die toegepast worden om in een gevecht, sparring of wedstrijd te overheersen en te overwinnen. Hierbij worden er technieken toegepast om iemands positie te verbeteren ten opzichte van de tegenstander. Grappling (en dus de technieken die daarin gebruikt worden) wordt dagelijks toegepast in verschillende vechtsporten zoals MMA, maar ook in andere traditionele vechtsporten.

  Brazilian Jiu Jitsu (BJJ)
  Bij BJJ is het de kunst je tegenstander door middel van een take-down/worp/shoot zo snel mogelijk naar de grond te krijgen en daar verder te gaan met het grondgevecht. Het doel is een dominante positie te krijgen en ervoor te zorgen dat de tegenstander 'afklopt'. Er wordt gebruik gemaakt van controlerende grepen, armklemmen, beenklemmen en eventueel stoten. Deze strategie neemt het voordeel weg van een tegenstander die bekwamer is in het 'staande gevecht'. BJJ heeft een voorkeur voor praktische technieken die getest zijn in talrijke wedstrijden.

  Lidmaatschap
  Een lidmaatschap kost per maand € 58 euro. je kunt dan onbeperkt gebruik maken van onze dagelijkse groepslessen ( Kickboks, QMT, Techniek, Bootcamps en Zaktrainingen ) en tevens onbeperkt gebruik maken van onze fitnessruimte. Je kunt je lidmaatschap gemakkelijk afsluiten op locatie na je proefsessies of hier klikken om het lidmaatschap online af te sluiten.

   

  Het is ook mogelijk een strippenkaart aan te schaffen van 110,- euro. Hierbij kunt u 10 maal een les bijwonen. Klik hier om deze aan te schaffen. 


  Aanbieding
  Je betaald nu bij een lidmaatschap geen inschrijfkosten.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking